Wat kunnen we voor jou betekenen?

Inge Voorhout

Coördinator van de Nederlandse Uitdaging

Heb je als Maatschappelijke Organisatie hulp nodig? Wil je als ondernemer jouw maatschappelijke steentje bijdragen? Of zou je misschien zelf een Lokale Uitdaging willen starten? Wij komen dolgraag met je in gesprek!

Neem contact met ons op via het contactformulier hieronder en wij laten snel wat van ons horen.

Of praat je liever direct met iemand bij jou in de regio?

Als je rechtstreeks in contact wilt komen met een coördinator van één van de vele Lokale Uitdagingen dan vind je hier alle contactgegevens…


Contactformulier


  Veelgestelde vragen (FAQ)

  • De Uitdaging is dé maatschappelijk makelaar van Nederland! Met meer dan 40 lokale Uitdagingen door heel het land hebben wij het mooiste netwerk van maatschappelijk betrokken ondernemers. Samen met deze vrijwilligers uit het bedrijfsleven zorgen wij ervoor dat bedrijven kosteloos stichtingen en verenigingen ondersteunen. Wij zijn een ondernemersnetwerk dat doet.

   Klik hier om meer te lezen over wie wij zijn.

  • Bekijk onderstaande video om te weten op welke wijze de Uitdaging is ontstaan.

  • De Uitdaging koppelt stichtingen & verenigingen aan het lokale bedrijfsleven. Op de website van een Lokale Uitdaging kunt u het vraag & aanbod vinden die op dat moment beschikbaar is. Zij gaan vervolgens aan de slag met het vraag & aanbod.

   Er wordt gekeken naar welke stichtingen of verenigingen ze kunnen helpen met het aanbod en bij welke bedrijven ze de vragen kunnen neerleggen. Dit doet de manager of coördinator in samenwerking met de Matchgroep. De Matchgroep is een groep ondernemers die regelmatig samenkomen om hun netwerk in te zetten voor het bij elkaar brengen (matchen) van vraag & aanbod.

   Zo helpt een lokale Uitdaging gemiddeld 200 sociale initiatieven per jaar en worden er meer dan 300 Matches gemaakt!

   Lees hier (klik hier) meer over wat de Uitdaging doet.

  • De Uitdaging bestaat uit meer dan 40 Lokale Uitdagingen en de Nederlandse Uitdaging.

   De Lokale Uitdagingen zitten verspreid door het land en matchen in hun lokale gemeente vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en bedrijven.

  • De Nederlandse Uitdaging is een overkoepelende organisatie van de Lokale Uitdagingen in Nederland. Zij faciliteert, coördineert, deelt haar kennis én verhoogt de kwaliteit van de Lokale Uitdagingen.

   De Nederlandse Uitdaging helpt de Lokale Uitdagingen met merkpromotie, concepten en ideeën, kennis om te verbeteren en is de verbindende schakel tussen de verschillende Lokale Uitdagingen. Samen vormen wij een eenheid en streven wij gezamenlijk naar een samenleving waarin de kloof tussen arm en rijk en kwetsbare en niet-kwetsbare groepen kleiner wordt.

   De Nederlandse Uitdaging en alle Lokale Uitdagingen streven onze kernwaarden na: samenwerken, samenleven en samen doen.

  • De Uitdaging heeft meer dan 40 Lokale Uitdagingen verspreid door heel het land. Als bedrijf of maatschappelijke organisatie kun je contact opnemen met de manager van de Lokale Uitdaging (klik hier om te zoeken naar de dichtstbijzijnde Uitdaging) of vraag en/of aanbod aanmelden op de website van de Lokale Uitdaging.

   Als je de Nederlandse Uitdaging wil ondersteunen (als bedrijf) kun je hier (klik hier) meer informatie vinden.

   Als je een Lokale Uitdaging wil ondersteunen (als bedrijf) kun je hier (klik hier) zoeken naar de dichtstbijzijnde Lokale Uitdaging en met hen contact opnemen.

  • Dat is zeker mogelijk! Via de pagina van de Lokale Uitdagingen (klik hier) kunt u opzoeken welke Lokale Uitdaging zich het dichtst bij u in de regio bevindt. Door de website van die Lokale Uitdaging te bekijken, kunt u in de meeste gevallen bij de pagina ‘vraag en aanbod’ aangeven welke producten/goederen u wilt aanleveren. De Lokale Uitdaging zal dan contact met u opzoeken.

  • Indien u een nieuwe uitdaging wilt starten in Nederland kunt u contact opnemen met onze coördinator Inge Voorhout, via het contactformulier op deze pagina (klik hier).

  • Dat is zeker mogelijk! Via de pagina van de Lokale Uitdagingen (klik hier) kunt u opzoeken welke Lokale Uitdaging zich het dichtst bij u in de regio bevindt. Door de website van die Lokale Uitdaging te bekijken, kunt u in de meeste gevallen bij de pagina ‘vraag en aanbod’ aangeven welke producten/goederen u wilt aanleveren. De Lokale Uitdaging zal dan contact met u opzoeken.

  • Dit is mogelijk middels het jaarlijks terugkerend landelijke event dat wij organiseren. Tijdens dit event kunnen bedrijven ook in contact komen met andere bedrijven om ideeën uit te wisselen, hoe je je als bedrijf lokaal of landelijk kunt inzetten. De datum van het plaatsvinden van dit jaarlijkse event delen wij via onze social mediakanalen en de nieuwsbrief.

  • Indien u via de pers contact wilt opnemen voor de Nederlandse (of een Lokale) Uitdaging kunt u contact opnemen met onze coördinator Inge Voorhout, via het contactformulier op deze pagina (klik hier).


  Contactgegevens

  Coöperatie Nederlandse Uitdaging U.A.

  Kaaphoorndreef 66, 3563AW Utrecht

  06-51644470