Mogen we je even voorstellen?

Elke organisatie is zo sterk als de som van de mensen die zich voor de organisatie inzetten. De Nederlandse Uitdaging mag zich gelukkig prijzen met een grote diversiteit aan maatschappelijk betrokken mensen. Stuk voor stuk nemen zij hun rol als bestuursleden, organisatie en coördinatie ambassadeurs in de adviesgroep of als lid van het comité van aanbeveling. Dankzij hun inzet samen met alle andere maatschappelijk verbonden ondernemers en organisaties maken zij het succes van de Nederlandse Uitdaging.

Graag stellen we deze mensen hieronder aan je voor…

Het bestuur van de Nederlandse Uitdaging

Henk Berg

Voorheen partner bij KPMG en directievoorzitter Helder-Onderwijs, nu maatschappelijk ondernemer bij Bergogey. Betrokken bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2014.

Selma Özkan

Met haar achtergrond, kennis en ervaring draagt Selma sinds 1 december 2018 als bestuurslid een behoorlijke steen bij aan de Nederlandse Uitdaging.

Hans Vermeeren

Zelfstandig gevestigd finance professional. Betrokken bij de Nederlandse Uitdaging sinds januari 2017.

De coördinator van de Nederlandse Uitdaging

Inge Voorhout

Sinds 2014 manager van de Utrechtse Uitdaging en sinds 1 oktober 2018 actief als coördinator van de Nederlandse Uitdaging.

De oprichtster van de Uitdaging

Gerda Geurtsen

Gerda zette als oprichtster en tot 1-10-2018 als directeur voort wat Angela Groothuizen in de jaren 90 begon met de Uitdaging.

De ambassadeurs uit onze adviesgroep

Piet Baselaar

Voorheen directeur Nederlandse Bank Arnhem en oud Rotary gouverneur. Piet is vanaf 1999 betrokken bij de opstart van de Uitdaging.

Flip Juch

Directievoorzitter Samenwerking Glasverzekering te Zutphen en Rotterdam. Vanaf 2011 is Flip betrokken bij Lokale en de Nederlandse Uitdaging.

Henk Danser

Voorheen Rabobank Nederland en directievoorzitter Rabobank Arnhem. Henk is vanaf 1999 betrokken bij de Arnhemse Uitdaging.

Antoine Driessen

Directievoorzitter Rabobank Rijk van Nijmegen. Antoine ondersteunt bij de ontwikkeling en uitrol van de lokale Uitdagingen in Nederland.

Alex van Hooff

Alex is directeur van Burgers’ Zoo en betrokken bij de Arnhemse Uitdaging vanaf 2008. Bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2016.

Comité van Aanbeveling

Tineke Bahlman

Bestuurslid Max Havelaar en MVO Nederland voorheen o.a. Commissaris bij ING groep en betrokken bij de Uitdaging vanaf 2013.

Pauline Krikke

Voorheen Burgemeester van Den Haag en van Arnhem, voorzitter van de RDA en betrokken bij de Uitdaging vanaf 2001.

Gert Kroon

Directeur Arcadis, betrokken bij de Arnhemse Uitdaging vanaf 2001, bij de Nederlandse Uitdaging vanaf 2016.

Uitdagend nieuws in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.