De Nederlandse Uitdaging

Een landelijke organisatie

De Nederlandse Uitdaging is een coöperatie van Lokale Uitdagingen door heel het land. Wij hebben de opdracht om kennis te delen met Lokale Uitdagingen en nieuwe Uitdagingen op te starten. Daarnaast moedigen wij landelijke bedrijven aan om zich lokaal in te zetten en hierbij ondersteuning te bieden aan managers van de Lokale Uitdagingen.

Ons doel is om in samenspraak met de Lokale Uitdagingen het merk “De Uitdaging” in zoveel mogelijk gemeenten te implementeren. Zo maken wij samen Nederland steeds een stukje mooier!

Samen komen we verder

Naast de de 1 op 1 contacten tussen de Landelijke en de Lokale Uitdagingen organiseren wij diverse regio- en themabijeenkomsten, workshops en natuurlijk de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering om de verbinding met elkaar te blijven behouden.

Daarnaast vindt eenmaal per jaar de Landelijke Managers Dag plaats om nieuwe ontwikkelingen te bespreken, met elkaar in overleg te gaan en elkaar te inspireren en onze kennis te delen.

Een Lokale Uitdaging staat niet alleen!

Wat we samen bereiken

Gemiddeld worden 200 sociale en maatschappelijke initiatieven per jaar door een Lokale Uitdaging geholpen. Met meer dan 300 matches die daaruit voort komen realiseerden we afgelopen jaar wederom een indrukwekkende Maatschappelijke waarde omgerekend naar euro’s.

0
Lokale Uitdagingen
0
Maatschappelijke vragen
0
Gemaakte matches
0
Maatschappelijke waarde

Uitdagend nieuws in je mailbox?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.