Meedoen als bedrijf

Draagt jouw bedrijf straks bij aan een mooiere samenleving?

De Nederlandse Uitdaging is een overkoepelende organisatie van de Lokale Uitdagingen in Nederland. Zij faciliteert, coördineert, deelt haar kennis én verhoogt de kwaliteit van de Lokale Uitdagingen. Door de Nederlandse Uitdaging te steunen, verbeter je alle Lokale Uitdagingen en wordt daarmee de leefkwaliteit van de landelijke samenleving bevorderd.

De Lokale Uitdagingen zetten zich iedere dag in om hun lokale samenleving te verbeteren. Dit doen zij door (lokale) bedrijven te enthousiasmeren en hun mensen, middelen en materialen te ‘matchen’ met de (lokale) maatschappelijke organisaties. De Nederlandse Uitdaging helpt de Lokale Uitdagingen met merkpromotie, concepten en ideeën, kennis om te verbeteren en is de verbindende schakel tussen de verschillende Lokale Uitdagingen. Samen vormen wij een eenheid en streven wij gezamenlijk naar een samenleving waarin de kloof tussen arm en rijk en kwetsbare en niet-kwetsbare groepen kleiner wordt.

De Nederlandse Uitdaging en alle Lokale Uitdagingen streven onze kernwaarden na: samenwerken, verbinden, versterken en verbeteren van de samenleving.

De Uitdaging heeft bedrijven het volgende te bieden:

 • We versterken de inzet van bedrijven op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen.
 • We verlichten bedrijven door de aanvragen voor maatschappelijke hulp over te nemen.
 • We leveren projecten aan waarbij bedrijven werknemers kunnen inzetten als vrijwilliger.
 • SROI.

Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder landelijk of lokaal betrokken raken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder vindt je een contactformulier. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk dan ons portfolio en bekijk het mooie werk van onze Lokale Uitdagingen.

  *verplicht

  Sluit jij je aan bij onze mooie partners?

  2MKB.nl

  Aegon

  Arcadis

  BAM

  ETL

  Ey

  Fonds 1818

  Kansfonds

  Oranje Fonds

  Randstad

  Tempo-team

  Triodos Bank

  VSBFonds