Een agenda vol uitdagende activiteiten

De lokale en de Nederlandse Uitdaging organiseren met regelmaat activiteiten voor Maatschappelijke Organisaties en Maatschappelijk Verbonden Ondernemers. Bekijk hier wat er te doen is in jouw regio.

Op dit moment worden er vanwege de geldende Corona-maatregelen nauwelijks evenementen georganiseerd maar zodra we weer mogen vind je ze hier zeker terug!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Beursvloer Barendrecht / Save the date!

Beursvloer Barendrecht / Save the date!

11-10-2021, 16:00 - 11-10-2021, 19:00

Makro Barendrecht

Beursvloer Barendrecht
Op de Beursvloer Barendrecht komen maatschappelijke organisaties en bedrijven samen om elkaar te ontmoeten, te netwerken, te handelen in betrokkenheid en om matches te maken met gesloten beurs.

Een stichting of vereniging vraagt om hulp en een bedrijf stelt uren, materialen, faciliteiten of zijn netwerk beschikbaar. Daarmee worden nieuwe verbindingen gelegd, biedt men elkaar de helpende hand en wordt de samenleving versterkt. Het leuke is dat de aanbieder kan onderhandelen over een tegenprestatie van de ontvanger.

Gratis evenement
Deelname aan de Beursvloer is gratis en vergt weinig voorbereidingstijd. U komt in persoon naar de Beursvloer en ontmoet daar de bedrijven waar u graag mee in contact komt of de organisaties waarvoor u van betekenis wilt zijn. Het is een dynamisch spektakel waarbij vluchtige ontmoetingen plaatsvinden die uiteindelijk kunnen leiden tot een ‘match’. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst door een notaris.

Barendrechtse Uitdaging
De Barendrechtse Uitdaging is dé ‘sociale verbinder’ die de wereld een beetje mooier maakt. Door hulpvragen van stichtingen en verenigingen te verbinden met aanbod van bedrijven, vergroten wij de leefkwaliteit van kwetsbare mensen en dragen we bij aan de levensvatbaarheid van sociaal-maatschappelijke initiatieven.

Doelstelling
Zo bevorderen wij samen met bedrijven:
* sociale vitaliteit
* maatschappelijke betrokkenheid
* duurzaamheid in Barendrecht

Aanmelden / informatie
Voorwaarde voor deelname aan de Beursvloer is dat u zich aanmeldt en uw aanvraag/aanbod doorgeeft via: barendrechtseuitdaging.nl/beursvloer/werkwijze-beursvloer/ , of neem contact op met Linda Sanders, manager van de Barendrechtse Uitdaging: info@barendrechtseuitdaging.nl of 06-53697475.
... Meer bekijkenMinder bekijken

17 geïnteresseerd  ·  5 gaat
Meer laden...

Terugblik op activiteiten die eerder plaats vonden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Meet & More inz. WBTR

Meet & More inz. WBTR

26-05-2021, 19:00 - 26-05-2021, 20:45

Hardenberg

Hardenbergse Uitdaging organiseert Meet & More over WBTR

Op 1 juli a.s. gaat de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen) in. Het is belangrijk dat de vereniging of stichting voldoet aan deze wet. Zeker omdat na 1 juli 2021 sprake is van o.a. hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat. Daarnaast spelen er nog een aantal zaken waar je als bestuur rekening mee moet houden of moet regelen. Daarom staat de Meet & More van 26 mei a.s. (19.00 uur) in het teken van deze wet.

Tijdens deze bijeenkomst zal Linda Wienk van Countus ons bijpraten over deze wet. En is er ook ruime mogelijkheid om vragen te stellen zodat jij ook goed weet wat jij als vereniging of stichting in de gemeente Hardenberg nog moet doen voor 1 juli, of waaraan je moet werken.

Het is net de Belastingdienst. ‘Leuker kunnen wij het niet maken…..’.

Aanmelden via contact@hardenbergseuitdaging.nl. Je ontvangt dan een inloglink voor de Meet & More op 26 mei a.s. om 19.00 uur.

Deze bijeenkomst wordt samen met De Stuw en Gemeente Hardenberg georganiseerd.
... Meer bekijkenMinder bekijken

4 geïnteresseerd
Meet & More

Meet & More

26-04-2021, 19:00 - 26-04-2021, 21:00

digitaal, meld je aan via info@raalteruitdaging.nl

Op 1 juli a.s. treedt de WBTR in. Deze wet heeft impact op verenigingen en stichtingen. Tijdens deze digitale Meet & more zullen we door JPR Advocaten geïnformeerd worden over de impact en waar je rekening mee moet houden.

Een onderwerp waar elke vereniging/stichting mee te doen heeft.

7 geïnteresseerd
Beursvloer

Beursvloer

08-12-2020, 16:30 - 08-12-2020, 18:00

De Beursvloer wordt VERPLAATST!
Vanwege het sluiten van de theaters kan de Beursvloer in november niet vanuit De Nieuwe Kolk uitgezonden worden. Daarom hebben wij besloten om het evenement te verplaatsen naar dinsdag 8 december. In samenwerking met Ondernemend Assen en gemeente Assen organiseren we van 16.30 tot 18.00 uur een ONLINE evenement! Dat betekent dus geen deelnemers op locatie, maar iedereen logt thuis of vanaf het werk in en kan zo meekijken en meedoen. Het wordt een interactief programma dat interessant is voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het matchen staat natuurlijk centraal, maar we gaan ook speeddaten.

Online deelname
Voor de Beursvloer maken wij gebruik van een volledig ingericht online platform. Dat betekent dat alle deelnemers een eigen account krijgen en dat is ook zichtbaar voor alle andere deelnemers (met naam/foto/bedrijfsnaam). Het programma is net zoals wanneer je live een bijeenkomst bijwoont, maar het eigen account biedt online veel voordelen:
1. Je kunt van te voren via een app bekijken welke mensen, bedrijven en organisaties deelnemen;
2. Daarbij is (van te voren) ook te zien wat elke deelnemer zoekt of aanbiedt;
3. Er kunnen van te voren afspraken gepland worden (voor tijdens of na het evenement);
4. Daarnaast bieden de accounts de mogelijkheid om tijdens het programma te speeddaten. En dat gaan wij uiteraard doen, want dat is een leuke manier om eens andere mensen en/of bedrijven te ontmoeten.

Beursvloer
De Beursvloer wordt al jaren georganiseerd in Assen. Voor het evenement worden bedrijven en maatschappelijke organisaties uitgenodigd met de vraag: wat zij kunnen bieden (bedrijven) en waar zij naar op zoek zijn (maatschappelijke organisaties). Bedrijven beschikken vaak over (overbodige) materialen en ook over menskracht en hebben veel kennis in huis. Een match betekent de uitwisseling van bijvoorbeeld bureaustoelen of een uurtje meedenken ten aanzien van een bepaald probleem. Op deze manier maak je het bedrijf zichtbaar en laat je zien dat Maatschappelijk Verantwoord en betrokken ondernemen een belangrijk speerpunt is binnen het bedrijf. Maatschappelijke organisaties zijn erg blij met uw hulp en kunnen weer verder met de goede initiatieven waarmee zij bezig zijn. Kortom een win-winsituatie.

Kortom: kunnen wij jou uitdagen om op 8 december mee te doen?
... Meer bekijkenMinder bekijken

21 geïnteresseerd  ·  8 gaat
Beursvloer Pijnacker-Nootdorp

Beursvloer Pijnacker-Nootdorp

30-01-2018, 16:30 - 30-01-2018, 19:00

Ipse de Bruggen, Craeyenbruch , Nootdorp

Alweer de 3e keer wegens succes! Meld uw bedrijf of organisatie aan!

Datum: dinsdag 30 januari 2018.
Locatie: Aula Buurtschap Craeyenburch in Nootdorp
Tijd: 16.30 tot 19.00 uur

Bedrijven en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar. De sfeer is informeel en dynamisch.

Doel: het maken van een match. Wat de één biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Waarom als bedrijf mee doen?
Omdat het je maatachappelijk etrokken onddernemen invulling geeft op een eenvoudige en laagdrempelige manier: een of meerdere matches maken met een lokale organisatie.

Waarom als bedrijf maatschappelijke organisatie mee doen?
Het bedrijfsleven wil organisaties graag helpen door kennis, spullen of helpende hand aan te bieden. Deze beursvloer is een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken ondernemers binnen de gemeente Pijnakcer-Nootdorp te ontmoeten die jouw organisatie willen helpen.

Aanmelden is verplicht via beursvloerpijnackernootdorp.nl/
... Meer bekijkenMinder bekijken

1 geïnteresseerd  ·  3 gaat
Gezellige middag

Gezellige middag

22-11-2017, 13:00 - 22-11-2017, 17:00

Wijkcentrum De ComponistPaganinilaan 15Assen,9402 VH Route

Kom met je ouders, broertjes of zusjes naar De Componist en laat je een middag verwennen. Er zijn allerlei leuke activiteiten voor jong en oud!

Tijdens deze dag willen we gezinnen die weinig
te besteden hebben een gezellige middag bieden,
zonder zorgen! Kinderen kunnen o.a. een theaterworkshop
volgen en kaarsen maken.
Daarnaast wordt het Kindpakket Assen deze middag
gelanceerd. Het Kindpakket bestaat uit allerlei
vergoedingen waarmee je leuke en nuttige spullen
en activiteiten voor je kinderen kunt betalen. Want
wat de reden ook is, ieder kind doet mee!
... Meer bekijkenMinder bekijken

2e Beursvloer Schager Uitdaging

2e Beursvloer Schager Uitdaging

14-11-2017, 16:00 - 14-11-2017, 18:00

De Ondernemers CentraleOostwal 2Tuitjenhorn,1747 EZ Route

Wegens succes van vorig jaar, nodigen wij u uit voor de 2e editie. Meld uw organisatie aan!

Datum: dinsdag 14 november a.s.
Locatie: Ondernemerscentrale Tuitjenhorn
Tijd: 16.00 tot 18.00 uur

Bedrijven en maatschappelijke organisaties ontmoeten elkaar. De sfeer is informeel en dynamisch.

Doel: het maken van een match. Wat de één biedt, is voor de ander zeer gewenst. De matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Bij voorkeur is de match tweerichtingsverkeer waardoor er een gelijkwaardig partnerschap ontstaat. Er wordt gehandeld op de Maatschappelijke Beursvloer, maar met gesloten beurzen.

Waarom als maatschappelijke organisatie mee doen?
Het bedrijfsleven wil organisaties graag helpen door kennis, spullen of helpende hand aan te bieden. Deze beursvloer is een mooie gelegenheid om maatschappelijk betrokken ondernemers uit de gemeente Schagen te ontmoeten die jouw organisatie willen helpen.
Aanmelden is verplicht.
... Meer bekijkenMinder bekijken

13 geïnteresseerd  ·  15 gaat
Meet & Match Markt 2017

Meet & Match Markt 2017

02-11-2017, 16:30 - 02-11-2017, 19:00

De VijverbergLijsterbeslaan 101 ADoetinchem,7004GN Route

2 November - Meet & Match
Onze jaarlijkse gratis beursvloer in de Achterhoek waar u uw maatschappelijke betrokkenheid kunt tonen.
Vraag en aanbod van stichtingen en bedrijven komen hier bijeen!

Onze MBO-Award zal tijdens de markt feestelijk uitgereikt worden aan één van de genomineerde!

49 geïnteresseerd  ·  42 gaat
Zaanse Beursvloer

Zaanse Beursvloer

20-10-2017, 15:30 - 20-10-2017, 17:00

Lab-44Hembrugterrein, Middenweg 44Zaandam,1505 RK Route

Anderhalf uur lang matchen we vol energie vragen van maatschappelijke projecten en aanbod van bedrijven. Met gesloten beurs! Veel organisaties en bedrijven hebben zich al aangemeld. Doe je ook mee? Mail dan vraag of aanbod naar info@zaanseuitdaging.nl. De beursvloer vindt plaats in het prachtige restaurant Lab-44 op het inspirerende Hembrugterrein. Na afloop borrelen en netwerken we vrolijk verder.... Meer bekijkenMinder bekijken

1 gaat
Workshop Persbericht schrijven

Workshop Persbericht schrijven

12-06-2017, 19:00 - 12-06-2017, 21:30

Rabobank ElstElst, Route

Gratis aangeboden: workshop Persbericht schrijven voor vrijwilligers van verenigingen en stichtingen in Gemeente Lingewaard en Gemeente Overbetuwe. Meer info: www.facebook.com/events/822168524600955/?ti=cl

1 geïnteresseerd  ·  3 gaat
Meer laden...

Altijd als eerste op de hoogte zijn?

Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.