(Lokaal) Spullenbeurs in samenwerking met de Westerkim

(Lokaal) Spullenbeurs in samenwerking met de Westerkim

(Lokaal) Spullenbeurs in samenwerking met de Westerkim 1920 1281 Coöperatie de Nederlandse Uitdaging
Spullenbeurs in samenwerking met de Westerkim

Op dinsdag 22 juni organiseren wij samen met de Westerkim de tweede spullenbeurs! De Westerkim is door verbouw/nieuwbouw helemaal vernieuwd en ook wordt alles opnieuw ingericht. Dit betekent dat er heel veel spullen weggaan. Zonde om dit allemaal weg te gooien en daarom organiseren wij een spullenbeurs om de spullen een tweede maatschappelijk leven te geven. 

Alles moet weg
De spullenbeurs is tussen 09:00 en 13:00 uur en vindt plaats aan de Griendtsveenweg 10 in Hoogeveen. Deze loods staat tegenover de Westerkim en daar staat al het materiaal opgeslagen. Er staan hier onder meer: veel stoelen (in verschillende vormen/maten en met of zonder armleuning), tafels, banken, kasten, koelkasten en postvakjes.

Inschrijven
Wil je een kijkje komen nemen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Om drukte te voorkomen wordt iedereen ingedeeld in een tijdvak. Mensen die zich niet hebben aangemeld worden helaas niet toegelaten. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Alles moet de 22e weg, dus mocht je iets uitzoeken, dan hanteren we de regel dat je dat meteen meeneemt (of in overleg iets later op de dag ophaalt tot 13:00 uur). Er kunnen helaas geen dingen op voorhand gereserveerd worden. We hanteren het principe: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Sociaal maatschappelijke bestemming
De door jou opgehaalde goederen moeten een sociaal maatschappelijke bestemming krijgen en mogen niet met commercieel oogmerk worden verhandeld. Deelnemers die zich aanmelden ontvangen een bevestiging.